Ajankohtaista
 

01.08.2017

Tornion Energia Oy hakee toimitusjohtajaa

 

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää yhtiön toimintaa kokonaisvaltaisesti. Vastaat yhtiön strategian toteutumisesta sekä toiminnan ja talouden suunnittelusta. Tukenasi menestyksekkääseen liiketoiminnan johtamiseen ovat yhtiön hallitus, johtoryhmä ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Sinulla on kykyä ja näkemystä tulevaisuuden suunnitteluun muuttuvassa energia-alan ympäristössä. Omaat perusliiketoimintaidean kaukolämpö- ja sähkönsiirtotoiminnoista. Sinulla on kokemusta liiketoiminnan johtamisesta sekä strategian suunnittelusta.

Odotamme sähkövoimatekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Toivomme suomen kielen lisäksi englannin kielen hallintaa sekä kokemusta sähkölaitostekniikasta. Ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme haastavan työn mukavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden olla kehittämässä energiayhtiön toimintaa tulevaisuuden haasteissa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan loka-marraskuussa 2017.
Odotamme vapaamuotoista hakemustasi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera 21.8.2017 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: tke.hakemus@tornionenergia.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 
kaupunginjohtaja Timo Nousiainen, puh. 0500 927 111
hallituksen puheenjohtaja Markku Taramaa, puh. 040 7269 650
toimitusjohtaja Timo Koskinen, puh. 0400 442 720