Asiakaspalvelu

Vikapäivystys

Sähkö
020 366 020

Kaukolämpö
0400 694 895

Kaapelinäyttö

Selvitä kaapeleiden ja kaukolämpöputkien sijainnit karttapalvelusta

Ennen ensimmäistä lapion iskua tai kaivinkoneen tilaamista – selvitä maakaapeleiden ja kaukolämpöputkien sijainnit! Meiltä saat kartat ja kaapelinnäyttöpalvelun veloituksetta toimitusajan rajoissa työpäivinä klo 7-11 välisenä aikana. Paikannuspalveluiden tilaus 5 työpäivää ennen toimitusta, arkisin kello 15:00 mennessä 040 736 2452. Kartan saat suunnittelutoimistostamme. 

Kiirenäytöistä (1vrk) veloitetaan palveluhinnaston mukaisesti, jossa minimiveloitus 2h asentajatuntihinta ja matkakorvaus.

Tornion Energia Oy kaapelinäyttö

Telejohtojen sijainnit kysyttävä osoitteista johtotietopankki.fi sekä verkkoselvitys.fi.

Kulut maksaa vahingon aiheuttaja

Kun kaivat, älä luota onneesi tai muistiisi. Sähkökaapelin vaurioittaminen ei ole mikään pikku juttu ja pahimmassa tapauksessa vahinko voi aiheuttaa sähkökatkon tuhansille talouksille.

Useimmiten vahingot sattuvat koneellisissa kaivutöissä. Mutta tarkkana saat olla myös käsipelillä kaivaessasi. Esimerkiksi aitatolppia varten rautakangella maahan reikiä tehdessä saattaa kanki osua kaapeliin.

Kulut kaapelin vaurioittamisesta saattavat nousta jopa kymmeniin tuhansiin euroihin. Kustannukset maksaa aina vahingon aiheuttaja. Siksi: selvitä aina kaapeleiden sijainnit!

Kaapelivaurio aiheuttaa aina vaaratilanteen

Jos vahinko kaikista varotoimenpiteistä huolimatta sattuu, vaurioitunutta kaapelia ei saa mennä itse tutkimaan. Ensimmäinen toimenpide on ilmoituksen tekeminen Tornion Energian päivystysnumeroon 020 366 020.