Asiakaspalvelu

Vikapäivystys

Sähkö
020 366 020

Kaukolämpö
0400 694 895

Kaapelinäyttö

Tietoa energialaskutuksesta

21.06.2021 / 15:25

Tornion Energialla kaukolämmön ja sähkönsiirron laskutuksesta vastaa Ensin Palvelut Oy.

Laskujen maksamista seuraa Ensinin yhteistyökumppani Ropo Capital Oy. Otathan maksamiseen tai maksuaikaan liittyvissä asioissa yhteyttä suoraan Ropo Capitalin asiakaspalveluun:
puh. 09 4246 1346 (pvm/mpm) (ma-pe 8-20, la 10-15)
www.ropo-online.fi.

Laskutusväli sopivaksi
Sähkön laskutusvälin voi valita itselleen sopivaksi. Sähkölaskun voi valita maksettavaksi neljä, kuusi tai kaksitoista kertaa vuodessa. Laskutusvälin voi valita sopimusta tehdessä tai muuttaa nykyisen laskutusvälin itselle sopivaksi ottamalla yhteyttä Ropo Capitalin asiakaspalveluun.
Kaukolämpö laskutetaan kuukausittain.

Laskun eräpäivä
Laskun eräpäivä on 14 päivää laskun päiväyksestä. Jos tarvitset pidemmän maksuajan, sinulla on kuluttajana-asiakkaana eräpäivän jälkeen 10 päivää aikaa maksaa lasku ilman maksumuistutusta ja siitä aiheutuvia kuluja. Lähetämme maksumuistutuksen 14 päivää alkuperäisen eräpäivän jälkeen ja siihen lisätään maksumuistutuksesta ja viivästyksestä aiheutuneet kulut.

Jos tarvitset pidemmän maksuajan tai neuvoja laskun maksamiseen, sinua palvelee yhteistyökumppanimme Ropo Capital.

E-lasku
Suosittelemme sinua ottamaan käyttöösi e-laskun. E-laskun avulla hoidat laskusi helposti ja ympäristöystävällisesti. E-lasku on verkkopankkiisi saapuva sähköinen lasku, jonka voit hoitaa missä ja milloin vain. Kaikki tarvittavat tiedot löytyvät laskulta ja sinun tarvitsee vain hyväksyä se omassa verkkopankissasi. Laskun voi laittaa maksuun myös automaattisesti, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia eräpäivästä. E-laskun kautta laskun tiedot tulevat laskun lähettäjältä suoraan pankkiisi ja sinun ei tarvitse erikseen huolehtia tilinumeroiden yms. oikeellisuudesta.

Tarkemmat tiedot e-laskusta:

Sähkö

Kaukolämpö